Rolete Exterioare Suprapuse


Rolete Suprapuse din Aluminiu. Calitate premium!


Prevazute sa se monteze odata cu tamplaria, aceste Rolete Suprapuse ofera un nou stil casei tale. Un design modern, care va evidentia arhitectura exterioara, oferind siguranta si confort.

Controlul acestor Rulouri Suprapuse se poate realiza atat manual, cat si electric prin intrerupator, telecomanda sau Smartphone. O noua generatie de Rolete Exterioare destinate noilor proiecte imobiliare, care ofera inclusiv un sistem antiefractie modern si eficient pentru casa ta.


rolete exterioare rulouri suprapuse rolete oradea rolete rate rollo sun
rolete oradea rulouri suprapuse rulouri exterioare rollo sun
rolete geamuri rolete oradea rulouri exterioare rulouri suprapuse rollo sun
rulouri oradea rulouri geamuri rolete suprapuse rollo sun
 

Rulouri Electrice Suprapuse - noua generatie de rolete pentru casa ta! 
 

Un design modern pentru casa ta si totodata o solutie moderna prin actionarea automata a acestor Rolete Electrice prin Smartphone sau telecomanda. Utilizarea de Rulouri suprapuse este o alegere potrivita atat vara, cat si iarna, contribuind la cresterea gradului de confort termic (cu 2-4 grade) si fonic cu pana la 10 db.

Oferind o etansare excelenta a spatiilor pe care le protejeaza, aceste Rolete cu caseta suprapusa sunt alegerea potrivita in cazul renovarilor complexe, care implica inclusiv schimbarea tamplariei.

 

rolete suprapuse rolete aluminiu rulouri oradea rollo sun
rolete suprapuse tencuibile rolete aluminiu tencuibile rulouri oradea tencuibile rollo sun
Rolete Oradea - Rolete Suprapuse Standard / Tencuibile
Ai nevoie de o oferta de pret pentru Rolete Ferestre? Contacteaza-ne »

Avantaje Rolete Suprapuse din Aluminiu pentru casa taRealizate din materiale premium, aceste Rolete Suprapuse ofera o serie de avantaje si un design modern.

Protectie la intemperii
Un design modern, care ofera protejeaza ferestrele impotriva intemperiilor atmosferice. Alege Rolete Exterioare Suprapuse premium pentru casa ta.
Siguranta, Intimitate & Confort
Protectie antiefractie eficienta, intimitate si confort prin actionare 100% automata pentru Rolete Electrice prin Smartphone, Telecomanda sau intrerupator. Profita acum de tehnologie!
Protectie la zgomot
Rolete Suprapuse care te ajuta sa-ti protejezi casa impotriva zgomotului cotidian. O reducere a nivelului de zgomot cu pana la 10 db
Protectie solara
Acum poti sa reduci semnificativ patrunderea razelor solare in casa ta cu pana la 60-80%. Rolete din Aluminiu cu actionare 100% electrica - alegerea potrivita pentru casa ta!
Reducere consum energie
Rolete pentru geamuri care te ajuta sa mentii sub control temperatura din dormitor sau living. Actionare 100% automata de la distanta prin Smartphone. Profita de avantajul tehnologiei acestor Rolete Electrice si redu semnificativ factura la energie electrica.

rolete oradea rolete suprapuse rulouri electrice rollo sun
 

Rolete Electrice - Design modern, Intimitate & Siguranta!
 

Viitorul este aici, Profita de tehnologie! Rolete Electrice actionate prin Smartphone, telecomanda sau intrerupator.

Un nou stil pentru casa ta oferit de noile Rolete Electrice Suprapuse. Design modern & Siguranta antiefractie!


Privacy Policy Settings