Rolete Exterioare Aplicate


Rolete Aplicate din PVC sau Aluminiu


Rolete pentru geamuri realizate din PVC sau Aluminiu care se monteaza pe tamplaria existenta, oferind astfel protectie la intemperii, confort si siguranta.

Fabricate din materiale durabile de inalta calitate, aceste Rolete PVC / Rolete Aluminiu au o ganrantie de aproximativ 10 ani si sunt usor de intretinut. Modul de actionare pentru Rulouri Exterioare se poate realiza atat manual, cat si electric prin intrerupator, telecomanda sau Smartphone.


rolete exterioare aplicate rolete geamuri oradea rolete ferestre rulouri aplicate rollo sun
rolete oradea rolete geamuri rolete exterioare rolete aplicate rollo sun
rolete ferestre rolete oradea rolete aplicate rolete rate rollo sun
rolete exterioare aplicate rolete oradea rolete geamuri rolete plasa insecte rollo sun
 

Rulouri Electrice Aplicate - un plus de confort pentru casa ta! 

Ofera un plus de siguranta si confort pentru fiecare incapere cu noile Rulouri Electrice Aplicate. Sistemul de Rolete Exterioare ofera intimitate, protectie antiefractie si totodata aceste rolete pentru geamuri contribuie eficient la reducerea pierderii de caldura in timpul iernii, in timp ce vara ofera protectie solara. Profita acum de tehnologie si utilizeaza Smartphone-ul pentru Rolete Electrice.

Din punct de vedere cromatic, aceste Rulouri Exterioare pot fi vopsite in culoarea tamplariei sau foliate identic cu texturile ferestrelor. Cele mai utilizate culori pentru Rolete Aplicate sunt: alb, gri, transparent, fumuriu, alun, ciocolata, congo, lemn deschis, stejar.

 

rolete aplicate rolete exterioare rolete oradea rollo sun
rolete aplicate tencuibile rolete exterioare tencuibile rolete oradea rollo sun
Rolete Oradea - Rolete Aplicate Standard / Tencuibile
Ai nevoie de o oferta de pret pentru Rolete Ferestre? Contacteaza-ne »

Avantaje Rolete Aplicate din PVC sau AluminiuRealizate din materiale premium, aceste Rolete Aplicate ofera o serie de avantaje si un design modern.

Protectie la intemperii
Rolete Exterioare Aplicate concepute sa iti protejeze ferestrele impotriva ploii, zapezii, grindinei sau a vantului puternic.
Siguranta, Intimitate & Confort

O gama diversificata de Rolete Aplicate care asigura o protectie antiefractie eficienta si totodata intimitate impotriva privirilor indiscrete.

Rolete Electrice - noua tehnologie atat de necesara pentru casa ta. Actionare rapida din telecomanda sau Smartphone.

Protectie la zgomot
O reducere a nivelului de zgomot cu pana la 10 db, astfel aceste Rulouri Aplicate sunt solutia ideala pentru a casa ta.
Protectie solara
Un alt avantaj semnificativ oferit de aceste Rolete pentru geamuri se rezuma la protectia solara, reducand astfel patrunderea razelor solare cu pana la 60-80%.
Reducere consum energie
Economiseste energie electrica cu noile Rolete pentru ferestre, astfel vara te poti bucura de o camera racoroasa, iar iarna respectivele Rulouri Aplicate vor contribui la retinerea caldurii in interior.

rolete aplicate pvc rolete aplicate aluminiu rolete exterioare rolete oradea rollo sun
 

Rolete Electrice - Design modern & Confort!
 

O casa moderna tine mereu pasul cu tehnologia. Actionare 100% automata pentru Rolete Electrice prin Smartphone sau Telecomanda. Sistemul automatizat este disponibil acum si pe Rolete Aplicate.


Privacy Policy Settings