Plase insecte


Plase Insecte din PVC sau Aluminiu


Sistemele de Plase insecte cu rama din PVC sau Aluminiu reprezinta solutia simpla si rapida de protejare a locuintei impotriva insectelor. Aceste Plase anti insecte pot fi utilizate atat pentru ferestre, cat si pentru usi.

Gama diversificata de Plase tantari disponibile la Rollo Sun Technology, de la plase insecte fixe, la cele de tip rulou, plisate sau glisante.


plase insecte rulou rolete geamuri oradea rolete exterioare pvc aluminiu rollo sun

Plase insecte rulou

plase insecte fixe batante rolete geamuri oradea rolete exterioare pvc aluminiu rollo sun

Plase insecte fixe

plase insecte plisate rolete geamuri oradea rolete exterioare pvc aluminiu rollo sun

Plase insecte plisate

plase insecte glisante rolete geamuri oradea rolete exterioare pvc aluminiu rollo sun

Plase insecte glisante


Caracteristici Plase tantari pentru casa ta!Aceste Plase tantari sunt cele mai simple, rapide si utile sisteme de protejare impotriva insectelor.

Perfecte pentru orice tamplarie
Aceste Plase anti insecte se pot monta cu usurinta pe orice tip de tamplarie, atat PVC, cat si lemn sau aluminiu.
Recomandate pentru Ferestre si Usi
Gama completa de Plase insecte pentru ferestre si usi. De la plase insecte fixe, la cele de tip rulou, plisate sau glisante.
Rezistenta in timp
Calitatea premium a acestor Plase de tantari prin utilizarea unor profile din aluminiu si a unei site speciale le transforma in alegerea potrivita pentru a-ti proteja casa impotriva insectelor.
Gama completa de culori
Aceste Plase de insecte pot fi vopsite in culoarea tamplariei sau foliate identic cu texturile ferestrelor. Cele mai utilizate culori pentru Plase tantari sunt: alb, gri, transparent, fumuriu, alun, ciocolata, congo, lemn deschis, stejar.
Usor de intretinut & extrem de utile
Aceste Plase de tantari sunt extrem de utile pentru casa ta, permitand totodata buna circulatie a aerului, respectiv o vizibilitate clara spre exterior. Modul de intretinere este extrem de simplu, putand fi curatate cu apa si burete sau cu aspiratorul.

rolete oradea plase insecte oradea plase tantari rollo sun
 

Plasa anti insecte - element esential al locuintei
 

In termeni de eficacitate si confort, Plasa de tantari este o solutie optima pentru tine, oferind o protectie impotriva tantarilor si a altor insecte daunatoare ce pot perturba liniestea casei tale.


Privacy Policy Settings